Appartementen Boswinkel

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Enschede - Boekelo
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
73 - 95m2
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

In het compleet vernieuwde Boswinkel Oost in Enschede komt een kleinschalig appartementencomplex met 16 luxe appartementen. De appartementen hebben een eigen parkeerplaats en buitenruimte en uitzicht op het park.

Appartementen Boswinkel bestaat uit 16 appartementen, verdeeld over 4 woonlagen. Het complex heeft ook een lift; wel zo gemakkelijk! Alle appartementen hebben 2 slaapkamers en een eigen parkeerplaats. De oppervlakten variëren van 73 m2 tot 95 m2. Vanaf uw zonnige balkon kijkt u uit op het park. De afwerking is luxe en hoogwaardig. Bovendien worden alle appartementen zeer compleet opgeleverd, inclusief luxe keuken, tegelwerk en sanitair. Hier woont u compleet en comfortabel met alles bij de hand.

Dorps wonen in de stad
Het appartementengebouw staat in het vernieuwde Boswinkel Oost. Een gevarieerde, gezellige woonwijk die is ontstaan door nieuwbouw te creëren op de plek van oude huurappartementen. De appartementen staan aan de rand van de wijk, pal tegenover het fraaie park. Boswinkel Oost heeft een dorpse sfeer en een leuke mix van bewoners; van jong tot oud. Een ideale omgeving voor stadsmensen die uit de hectiek willen ontsnappen, maar ook voor dorpsmensen die graag de levendigheid van de stad opzoeken.

Groene omgeving
Wonen in Boswinkel is groen wonen. De wijk heeft veel bestaand groen, waardoor het een heerlijke omgeving is om een wandelingetje te maken. In het park pal naast de appartementen kunt u heerlijk wandelen, vissen, spelen met de (klein)kinderen of gewoon even lekker ontspannen.

Veel voorzieningen
Boswinkel Oost is een wijk met een ruim aanbod aan voorzieningen. Zo is er een supermarkt en staan er twee basisscholen. Uitvalswegen als de A35 en Zuiderval zijn om de hoek. Binnen tien minuten staat u met de fiets in het hart van de stad. Even naar de Oude Markt om gezellig wat te drinken. Of lekker shoppen in het winkelcentrum met zowel de grote ketens als sfeervolle, kleine boetiekjes. Het kan in Enschede!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Appartementen Boswinkel
Koopwoningen
16

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden