energie vergelijken
Lokaal nieuws dinsdag 04 januari 2022

Starterslening voor uitzendkrachten

Meer doelgroepen kunnen nu gebruik maken van de Starterslening door de wijzigingen in de voorwaarden van de Starterslening, het gaat hier om de volgende vier wijzigingen:

1) Uitzendkrachten     Uitzendkrachten met een perspectiefverklaring kunnen ook de Starterslening aanvragen. De uitzendkracht moet hierbij wel minimaal 52 weken voor hetzelfde uitzendbureau hebben gewerkt.

2) Ondernemers Een ondernemer kan de “Inkomensverklaring Ondernemer” aanvragen, dit gaat of via zijn financieel adviseur, de geldverstrekker of via een speciale rekenexpert.

3) Studielening De hoogte van je studieschuld telt vaak mee bij het bepalen van de hoogte van je hypotheek. Bij het berekenen van de hoogte van de Starterslening wordt er rekening gehouden met je studieschuld waardoor je meer Starterslening kan krijgen.

4) Tiny House Wanneer u een hypothecaire lening aangaat met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) voor de aankoop van een tiny house, dan kunt u ook in aanmerking komen voor een starterslening.
Laat u dus goed informeren over uw mogelijkheden. Krediet & Assurantiën Beheer B.V. kan u inzicht geven in uw mogelijkheden.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Enschede.

Aanmelden